Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τι μπορείς να διαπιστώσεις μέσα σε δυο μέρες στις Βρυξέλλες...

Aνταπόκριση από Βρυξέλλες του Τρύφωνα Τιπούρτη. 
Όχι μόνον μαύρη... αλλά και "άραχνη" προβλέπεται η κατάσταση για την χώρα μας. Αν και εστάλει η περιβόητη "επιστολή Σαμαρά", η ευρωζώνη κλυδωνίζεται και παραπαίει και φυσικά αρχή και τέλος, θύτης και θύμα είναι η Ελλάδα.

Δεν αναγνωρίζεται για καμιά άλλη χώρα "ειδικό πρόβλημα" και δεν λογίζονται πουθενά αλλού ευθύνες εκτός από τη χώρα μας. Κανείς όμως από τους ξένους αυτούς...  κυρίους αλλά και από τους Έλληνες πολιτικούς μας δεν  λέει τι γίνεται σε περίπτωση που υποβαθμιστεί η πιστοληπτική ικανότητα της Γαλλίας από το 3Α.
Είναι λογικό και επόμενο πως μετά από κάτι τέτοιο, ολόκληρο το οικοδόμημα των...
μέτρων διάσωσης για τις προβληματικές χώρες στη περιφέρεια της Ευρωζώνης θα αρχίσει να καταρρέει. Η ραχοκοκαλιά λοιπόν του EFSF, Γαλλία και Γερμανία, θα μείνει πλεόν μισή.

Η Ευρωζώνη όμως είναι άξια της επικείμενης καταστροφής.

Α. Μέρκελ μέσα στον παραληρισμό της για την οικονομική και πολιτική αυτοκρατορία του Δ΄ Ράιχ ήδη παίρνει "στο λαιμό" της και άλλες χώρες που εως τώρα θεωρούνταν "δυνατές". 

Είναι μαθηματικά σίγουρο πως αυτό της το σχέδιο θα της στοιχήσει   τη μη επανεκλογή της.
Ο. Ρεν ανακατεύτηκε στην  εσωτερική πολιτική της χώρας πάμπολες φορές με κορυφή το "ρίγμα εμπιστοσύνης για το δημοψήφισμα Παπανδρέου".
 -Ο Ρομπάι σε αυτή της Ιταλίας λέγοντας "ότι δεν είναι ώρα για εκλογές αλλά για πράξεις".

 -Ο Χ. Ράιχενμπαχ δήλωσε πως "οι καλοί επενδυτές θα δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα σε μια καθοδική φάση. Αλλά αυτό το κάνουν όταν πειστούν πως δεν πάει πιο κάτω..."
-Από την άλλη μεριά, τώρα, του ωκεανού έχουμε τις συχνές - γνωστές επεμβάσεις του αφροαμερικανού προέδρου των ΗΠΑ,
Μπάρακ Ομπάμα.


Όπως είναι ορατό λοιπόν,  είμαστε στο χείλος μιας οικονομικής καταστροφής με αδιάφορο, τουλάχιστον για εμάς) το αποτελέσμα αν θα γίνει πράξη το "Ευρώ του Βορρά"!
Έχουμε ήδη "περάσει το κατώφλι" της Παγκόσμιας διακυβέρνησης και της απόλυτης υποταγής.


Όλες οι ελπίδες πλέον της χώρας και του έθνους μας είναι στη συνείδηση του καθενός μας και χρειάζεται ατομική αλλά και ομαδική αντίδραση αν δε θέλουμε να βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. 

 Όλα τα παραπάνω είναι απόλυτες αλήθειες και θα μπορούσαν να μας τις πουν όλοι  οι πολιτικοί αν δεν ενδιαφέρονταν για το πολιτικό τους κόστος και κυρίως αν δεν ήταν ολοκληρωτικά υποταγμένοι (σε αντίθεση με ελάχιστους, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού...).



Όπως καταλαβαίνετε η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς...  αυτή τη λέξη  που όποιος μη πολιτικός τη χρησιμοποιήσει κατηγορείται άμεσα για συκοφαντία και διασπορά φημών και ψευδών ειδήσεων, και ίσως ακόμη και η  αυριανή  μέρα να είναι πολύ δύσκολη για το λαό μας! 



Βέβαια εγώ προσωπικά έχω να διαμηνύσω σε όλους (αλλά και σε όποιους άλλους) αυτούς τους κυρίους,  πως κάνουν ένα μέγα λάθος.



 Όλοι σας λογαριάζετε  τα πράγματα χωρίς τον ξενοδόχο.

 Και ο ξενοδόχος της χώρας μου "κύριοι" είναι ο ΘΕΟΣ.
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης