Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ντοκουμέντο: Η Goldman Sachs αναβάθμισε την τιμή στόχο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, 3 ημέρες πριν την ανακοίνωση πώλησης κατά προτεραιότητα!

Δεν γνώριζαν τα μέτρα ούτε οι υπουργοί, τα γνώριζε όμως η Goldman Sachs! Είστε επίορκοι όλοι κύριοι της κυβέρνησης;


Μα τόσο τυχεροί είναι αυτοί οι άνθρωποι πια; Όπως οι επενδυτές φίλοι της “βασιλικής οικογένειας” που αγόραζαν CDS την στιγμή που η Ελλάδα είχε μία πανίσχυρη κυβέρνηση και τα Spreads ήταν στις 130 μονάδες από τον παραπαίοντα Καραμανλή;;

Η κατάσταση είναι απλή, απλούστατη και δικαιώνει στο ακέραιο τις καταγγελίες Καμμένου. Η GOLDMAN SACHS γνώριζε πολύ καλά ότι ο πρώτος στόχος ιδιωτικοποιήσεων θα ήταν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Και το γνώριζε διότι στελέχη και κολλητοί της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ήταν πρώην στελέχη της και νυν συνεργάτες.

Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι; Μα γιατί την ίδια στιγμή, Την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε (γι’ άλλη μια φορά) την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας γεγονός που καθιστά ΑΔΥΝΑΤΗ την οποιαδήποτε αναβάθμιση Ελληνικής τράπεζας, ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ!

Δείτε τώρα το ντοκουμέντο (κλικ στην εικόνα):


Μιλάμε για αναβάθμιση σχεδόν 20%! Κύριε Παπακωνσταντίνου.Κύριε Παπακωνσταντίνου που αναμιχθήκατε στην υπογραφή των Swaps ως σύμβουλος του κυρίου Σημίτη με την Goldman Sachs και που ακόμα δεν έχετε δώσει στην ΕΕ τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

ΜΕΤΑ (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΝΟΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

Οι Νέοι αναγνώστες ας διαβάσουν οπωσδήποτε και αυτό (με τα ανάλογα λινκς): “Θριαμβολογούν” για την πτώχευση. Θριαμβολογούν και οι συνεταίροι τους βέβαια.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης