Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Aπόψεις: "Ισηγορία και blogs". ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε τον κο Πάγκαλο για την κριτική που άσκησε στα blogs σε άρθρο του στην Καθημερινή. Αν θεωρεί τα blogs απειλή για τον χαρακτήρα και το μέλλον της Δημοκρατίας τους τότε είμαστε εντάξει. Γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρει η "δημοκρατία" τους.

Μας ενδιαφέρει μόνο η πραγματική Δημοκρατία που στηρίζεται στην Ισονομία στην Ισοκρατία και στην Ισηγορία. Ισηγορία σημαίνει να έχουν όλοι την ίδια δυνατότητα να εκφράζουν λόγο και άποψη.Ισηγορία δεν σημαίνει να εκφράζουν μόνιμα οι ίδιοι και οι ίδιοι λόγο και απόψεις ενοικιάζοντας μάλιστα δημόσιες ραδιοσυχνότητες.
Τα blogs αύτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσει ο πολίτης το δικαίωμα της Ισηγορίας που δεν του το εξασφαλίζει η Πολιτεία. Είναι ο μόνος τρόπος να ακουστεί η (Δείτε το βίντεο)...
 άποψη μας.

Να καταγραφεί και αν έχει κάποια αξία θα βρει το δρόμο προς τη δημοσιότητα.
Το Internet δεν επιβάλει καταστάσεις μονομερώς όπως η τηλεόραση.Μια πραγματικά καλή ιδέα εξαπλώνεται πολύ γρήγορα από χρήστη σε χρήστη,απλά επειδή είναι καλή, χωρίς να απαιτείται ο μηχανισμός προώθησης και επιβολής που χρησιμοποιεί η τηλεόραση και γενικά τα ΜΜΕ.

Μακάρι όλοι οι πολίτες να έφτιαχναν ένα blog όπως έχουν Facebook και να συμμετείχαν σε ένα Δημόσιο Διάλογο.Ενα είδος ανοιχτής λαικής συνέλευσης που θα κοσκινίσουμε όλες τις ιδέες και θα κρατήσουμε τις καλύτερες.

Αντ' αυτού η πρόταση του κου Πάγκαλου είναι να δούμε ειδήσεις στο Μega που επιμένει στις αναλύσεις και τη διασταύρωση των γεγονότων παρέχοντας έτσι αξιόπιστη και έγκυρη πληροφορία και μετά Dancing with the stars.

Εγώ λέω να δούμε το Δίκτυο του Sidney Lumet που μας αποκαλύπτει πως ένα μεγάλο δίκτυο τηλεόρασης εκμεταλλεύεται τον κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων του και τι επιρροή έχει αυτή η διαδικασία στον ίδιο αλλά και στο κοινό που παρακολουθεί.
Watch live streaming video from freeandrealtv at livestream.com


Το αλίευσα ΕΔΩ http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/05/blogs.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης