Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Νεαρή κοπέλα θύμα βιασμού από αλλοδαπούς στην Πάτρα

Την πλήρη ανικανότητα των κυβερνητικών μηχανισμών όχι να εξαλείψουν βέβαια, αλλά να περιορίσουν τουλάχιστον σε κάποια αποδεκτά επίπεδα μιας πολιτισμένης –υποτίθεται- κοινωνίας τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης αποδεικνύουν καθημερινά περιστατικά που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα.

Η ανικανότητα αυτή -ή οποία προσομοιάζει περισσότερο με συγκεκριμένη κατευθυνόμενη στρατηγική παρά με οτιδήποτε άλλο- έχει ως καθημερινά θύματά της έλληνες πολίτες οι οποίοι βιώνουν το δικό τους «Γολγοθά» σε όλη την επικράτεια.

Αυτή τη φορά θύμα της κυβερνητικής αναλγησίας και αδιαφορίας έπεσε μια νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Πάτρας, αφού όπως κατήγγειλε ομάδα μεταναστών της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εξαιτίας του σοκ που υπέστη.
Το περιστατικό συνέβη προχθές τα ξημερώματα στην Αγίου Νικολάου, την ώρα που η νεαρή ανέβαινε τις σκάλες. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας της Πάτρας «Πρωινή Γνώμη» οι αλλοδαποί αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο, έχοντας υποστεί αφωνία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και από το bestnews της Πάτρας αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν, ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Το αλίευσα ΕΔΩ http://nationalpride.wordpress.com/...............
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης