Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ένωσε τις δυνάμεις σου μαζί μας. Έλα να γίνουμε 300.

Είμαστε ήδη 85 αποφασισμένοι εθελοντές. Θα μείνουμε στο Σύνταγμα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας για περισσότερη δημοκρατία και για ισονομία. Θα απαιτήσουμε δημοψήφισμα και θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να γίνουμε 300, ώστε σε κάθε βάρδια από τις 4 να αντιστοιχούν 80 άτομα, που είναι μια αξιοπρεπής ομάδα. Οταν γίνουμε 300, θα πηγαίνουμε κάθε μέρα και θα μένουμε εκεί. Εξω από το Σύνταγμα. Ειρηνικά. Αλλά θα είμαστε εκεί. Μέρα και νύχτα. Θα τους αναγκάσουμε να μας δώσουν σημασία. Τότε οι δημοσιογράφοι δε θα απεργούν. Δεν μπορεί, αν μείνουμε εκεί μερικές μέρες, όλο και κάποιος θα μας δώσει σημασία.

Μια σπίθα χρειαζόμαστε. Ας είναι αυτή που θα μας ενώσει και θα κατεβάσει τον κόσμο στο δρόμο. Οταν ο κόσμος δει ότι κάποιοι άνθρωποι έκαναν κάτι, θα ακολουθήσει. Ειρηνικά. Δε χρειαζόμαστε βία. Ξέρουμε τι θέλουμε. Θέλουμε απλώς δημοψήφισμα. Λίγη δημοκρατία. Μας το είχε υποσχεθεί άλλωστε ο Τζέφρυ πριν τον ψηφίσουμε. Επίσης, αυτή τη φορά θα έχουμε μια στοιχειώδη οργάνωση. Οσοι έρχονται πρώτοι, αναλαμβάνουν τις μετέπειτα ομάδες. Εχουμε και σχέδιο δράσης και σχέδιο έκτακτης ανάγκης και σχέδιο αν δεχθούμε επίθεση και απ' όλα.

Μέσα σε 5 ημέρες, γίναμε 85. 85 πραγματικοί και όχι ψηφιακοί άνθρωποι, με τους οποίους αλλάξαμε τηλέφωνα, συναντηθήκαμε από κοντά και έχουμε αλληλοδεσμευτεί ότι θα είμαστε εκεί. Θα συναντηθούμε αυτήν την εβδομάδα για τις λεπτομέρειες. .


Γίνε κι εσύ σήμερα ένας από τους 300. Στείλε email στο info@300ellines.org

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ
Το αλίευσα ΕΔΩ http://koukfamily.blogspot.com/2011/05/blog-post_3380.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης