Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΡΑΟΣ: "Την Τρίτη 24 Μαϊου εκδικάζεται μία απο τις προσφυγές που έχουμε κάνει".

Εισαγωγικό σχόλιο του "Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου".
Μετά την τελευταία "πρόβα" της Google όπου για περίπου 24 ώρες είχε "φιμώσει" την φωνή των Ελλήνων ιστολόγων και όταν "επανήλθε" το σύστημα ,δηλαδή όταν τελείωσε η ..μεταφορά των αρχείων απο την εταιρεία, αρκετές απο τις αναρτήσεις μας "χάθηκαν".

Μία απο αυτές ήταν και η ανακοίνωση της ΠΡ.Α.Ο.Σ για την εκδίκαση επιτέλους απο το Σ.Τ.Ε (Συμβούλιο Της Επικρατείας) της πρώτης εκ των προσφυγών μας εναντίον του ΑΜΚΑ και της Κάρτας του Πολίτη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο η συλλογή υπογραφών οι οποίες μαζί με αυτές που μας έχουν αποστείλει σε έντυπη μορφή και δεν έχουμε ακόμα προλάβει να τις καταχωρήσουμε στον ηλεκτρονικό συγκεντρωτικό κατάλογο έχουν ξεπεράσει τις 70.000 και οπωσδήποτε είναι πολύ περισσότερες σε...
 απόλυτο αριθμό απο αυτές που συνέλεξαν οι Βρετανοί οι οποίοι και κατάφεραν να ακυρώσουν το ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ νομοσχέδιο της Αγγλικής Κάρτα του Πολίτη.

 Σε ότι αφορά το ποσοστό των υπογραψάντων "αντιρρησιών" επί του γενικού πληθυσμού, η συλλογή υπογραφών της ΠΡ.Α.Ο.Σ είναι περίπου 42 φορές "ισχυρότερη" απο εκείνην των Βρετανικών ενώσεων κατά της Αγγλικής Κάρτας του Πολίτη. Συνεπώς μην θεωρείτε ότι οι 70.000 υπογραφές που έχουν συλλεχθεί μέχρι σήμερα και οι οποίες διαρκώς αυξάνουν, είναι "αμελητέα ποσότητα".

Ακόμα και κάτω απο αυτές τις δύσκολες για την πατρίδα μας συνθήκες, δεν θα υπάρξει κανένα Ευρωπαϊκό τουλάχιστον δικαστήριο το οποίο θα αγνοήσει τόσες χιλιάδες αντιρρησιών Ορθόδοξης συνείδησης. Αυτά φυσικά αφορούν την "κοσμική" θα λέγαμε εκδήλωση των Ορθοδόξων αντιρρήσεών μας.

Διότι σε πνευματικό επίπεδο,το οποίο είναι και το σημαντικώτερο, η δια της προσευχής και της εν μετανοία έκδήλωσης προς τον Κύριο και Σωτήρα ημών Ιησού Χριστό, προαίρεσής μας να μην Τον αρνηθούμε και να ομολογήσουμε ενώπιον κάθε κοσμικής εξουσίας την πίστη μας σε Εκείνον, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει ουσιαστικά.

 Ας γίνει λοιπόν αυτή η δοκιμασία μαζί με όλες τις άλλες που όπως δείχνουν τα πράγματα θα περάσουμε, μια αφορμή για να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο αλλά και στους δικούς μας "άρχοντες",πως ο Έλληνας Βαπτισμένος και Μυρωμένος με την Σφραγίδα δωρεάς του Τριαδικού Θεού, δεν "χάλασε" , ούτε ξέχασε ότι κάποτε πάλεψε " πρώτα δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και μετά δια της πατρίδος την ελευθερίαν".

Σήμερα που απειλείται και η "πίστη του Χριστού η Αγία" και έχει τρωθεί εν πολλοίς "της πατρίδος η ελευθερία" εμείς θα κάτσουμε με σκυμένο το κεφάλι να "κλαίμε την μοίρα μας" ή θα αγωνιστούμε όπως οι πρόγονοί μας; Θα αποθέσουμε τις ελπίδες μας και το μέλλον των παιδιών μας στην παιδαγωγία του κάθε αντίχριστου επιτελείου της Νέας Εποχής ή θα βγούμε αποαυτόν τον πενυματικό και κοινωνικό ζόφο, δι΄ευχών των Αγίων Πατέρων ημών μιμούμενοι το παράδειγμά τους ;

 Σε λίγες ημέρες στο Σ.Τ.Ε και όπου άλλού χρειαστεί θα πούμε όλοι με μιά φωνή : "Όχι στην ηλεκτρονική δικτατορία - Όχι στην Κάρτα του Πολίτη" Πιό κάτω επαναδημοσιεύουμε το κείμενο του Θ.Μ, που "χάθηκε" κατά την ..μεταφορά των αρχείων της Google

24η Μαΐου 2011. Ο περιβόητος ΑΜΚΑ τίθεται στην κρίση του Σ.τ.Ε.
Η ΠΡΑΟΣ αφουγκραζόμενη την αγανάκτηση του κόσμου και το κοινό περί δικαίου αίσθημα που προσβάλλεται κατάφορα από την αυταρχική επιβολή του ΑΜΚΑ, ο οποίος εν’ολίγοις παραμένει σταθερός και αμετάβλητος και προσδιορίζει για πάντα ένα φυσικό πρόσωπο, αφού έψαξε και βρήκε ικανό και καταξιωμένο δικηγόρο , προσέφυγε στο Σ.τ.Ε. ζητώντας τι άλλο;

Το μέχρι σήμερα αυτονόητο. Ποιό δηλαδή; Να αναγνωριστούν και στους δύσμοιρους και πολύπαθους έλληνες τα δικαιώματα του... αδέσποτου σκύλου. Δηλαδή όπως ο αδέσποτος σκύλος έχει το φυσικό δικαίωμα να δικαιωθεί αν κάποιος τον κακοποιήσει αναίτια στο δρόμο μόνο και μόνο επειδή είναι σκύλος χωρίς να διαθέτει ΑΜΚΑ έτσι και ο δύστυχος (τώρα πια...) έλληνας να επαναποκτήσει το φυσικό του δικαίωμα να δικαιωθεί (και μαζί με αυτό και κάποια άλλα δικαιώματα που τα παραθέτουμε πιο κάτω) κ.τ.λ. χωρίς να διαθέτει ΑΜΚΑ.

Τα δικαιώματα αυτά δηλαδή που η ελληνική πολιτεία με το νόμο 3655/2008 (και ειδικότερα το άρθρο 153) ενάντια στο Ελληνικό Σύνταγμα, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ενάντια στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο αλλά και ενάντια σε κάθε λογική αφαίρεσε από το πρόσωπο και τα συνέδεσε με έναν αριθμό. Θα πρέπει τώρα ο δύστυχος έλληνας να ταυτιστεί με τον αριθμό αυτό για να προστατευθεί.

Με άλλα λόγια από καιρό τώρα εκατομμύρια ελλήνων χριστιανών νοιώθουν να προσβάλλονται βάναυσα από την απεχθή διατύπωση του άρθρου 153 του νόμου 3655/2008 που λέει ότι: «...ουδείς δύναται να δικαιωθεί, να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ...». Δηλαδή άνευ ΑΜΚΑ αποκλεισμός από τη ζωή. Οπότε ο δύστυχος έλληνας από τη μια έχει τις ανάγκες του, που μπορεί να είναι και πολύ πιεστικές όπως για παράδειγμα η προμήθεια κάποιων φαρμάκων σημαντικών και για τη ζωή του ακόμα και από την άλλη να έχει τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΟ-ΑΝΟΗΣΙΕΣ τέτοιων νομοθετημάτων.

Έτσι κάποιος ενώ έχει πληρώσει κανονικά τις εισφορές του παρόλα αυτά να κινδυνεύει η ζωή του επειδή του συνέδεσαν τα δικαιώματά του με τέτοια ασυμβίβαστα με τη συνείδησή του νομοθετήματα. Αυτό αποτελεί καθαρή βία και ωμή πρόκληση της πολιτείας απέναντι στους πολίτες.

Προφανώς αυτό γίνεται με σκοπό να αρχίσουν τα αυτάκια μας να συνηθίζουν τα ακούσματα και το πνεύμα της δήθεν Νέας Εποχής. Όπως και παλαιότερα γέμισαν όλα τα προϊόντα με τον γραμμωτό κώδικα που εμφανώς εμπεριέχει τον δυσώνυμο αριθμό 666 ώστε σήμερα να μην μπορούμε να προμηθευτούμε τίποτα που να μην είναι μαρκαρισμένο με τον αριθμό αυτόν με απότερο στόχο να... «συνηθίζουν τα ματάκια μας» έτσι τώρα πρέπει να συνηθίσουν και τα αυτάκια μας.

Στα άλογα βάζουν το καπίστρι σιγά – σιγά πρώτα ένα σκοινάκι μετά ένα πιο σφικτό σκοινάκι και τέλος το δέσιμο. Έτσι πάει να γίνει και τώρα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι φυσικά δικαιώματα δεν έχουμε. Πάνε αυτά. Μπορούμε μόνο να δηλώσουμε υποταγή στο κράτος της Νέας Εποχής και αυτό θα μας παρέξει ένα αριθμό ή μία καρτούλα και από αυτά θα αντλούμε τα δικαιώματά και την ύπαρξή μας.

Ειδάλως αποκλεισμός, δίωξη.
Αν δεν αντιδράσουμε εδώ αυτό θα αποτελέσει προηγούμενο και θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΟ-ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
Το αλίευσα ΕΔΩ http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/05/24_16.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης