Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Κατά των εικονισμάτων ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης...

Η παρουσία εικόνας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού - Αργυρούπολης, «αντιβαίνει στην αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας», θεώρησε ο «απεργός πείνας» αριστεριστής δήμαρχος της πόλης Χρήστος Κορτζίδης αλλά και ο «σύντροφός» του Άγγελος Παπασπύρου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αποκαθήλωσαν την εικόνα του Χριστού.

Όπως και επί Στάλιν στην αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ, έτσι και σε έναν ελληνικό δήμο, εν έτει 2011, ο Χριστός διώκεται. Ο κ. Κορτζίδης και οι «σύντροφοί» του, δεν μπορούν να κρύψουν τις σταλινικές και ολοκληρωτικές καταβολές τους.

Πάντως, η είδηση ότι οι χριστιανοί σε Ελληνικό-Αργυρούπολη θα πρέπει πλέον να λατρεύουν σε κατακόμβες, ελέγχεται ως ανακριβής... Είναι πλέον καιρός οι Έλληνες και...
 στην προκειμένη περίπτωση οι κάτοικοι των προαναφερόμενων περιοχών, όπως και οι κληρικοί που ιερουργούν εκεί, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 Αν δεν τους ενοχλεί το ότι ένας δήμαρχος, «φτύνει» τα ιερά θρησκευτικά τους σύμβολα και απομακρύνει τα εικονίσματα με το έτσι θέλω, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους και δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται από εδώ και πέρα, αν η εξουσία αυθαιρετεί.
Η απομάκρυνση των εικόνων, ας το αντιληφθούν ορισμένοι, είναι η αρχή... Θα ακολουθήσουν και άλλα και στο τέλος διώξεις κατά των χριστιανών. Αυτό, ας το κρατήσουν κάποιοι στην άκρη του μυαλού τους.

elkosmos.gr Το αλίευσα ΕΔΩ http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/04/blog-post_7770.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης