Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γράφει ο Gianapo

Τι
είναι λοιπόν Δημοκρατία;
Γιατί τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι κυβερνητικοί βουλευτές και υπουργοί κατηγορούν τον γΕλληνικό λαό ( και όχι μόνο ) για έλλειψη Δημοκρατίας;
Ζητώ συγγνώμη αλλά είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω απόλυτα μαζί τους.
Ο Κύριος Πάγκαλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έχει κάθε δικαίωμα κάνοντας χρήση των δημοκρατικών του δικαιωμάτων να πληροφορεί τον γΕλληνικό λαό ότι μαζί τα φάγανε, να απευθύνεται στον λαό αποκαλώντας τον κοπρίτη, να παρίσταται σε εκδήλωση σε πανεπιστήμιο του Παρισιού προς τιμή του Κώστα Γαβρά.
Έχει κάθε δικαίωμα που πηγάζει απ΄ την δική μας ψήφο, να μας χλευάζει, να μας θεωρεί υποδεέστερα όντα, να μας κατηγορεί για επίθεση εναντίον του, να μας κατατάσσει σε βολικά για αυτόν πολιτικά ή και ιδεολογικά σχήματα.

Ο Κύριος Λοβέρδος, πρώην υπουργός εργασίας και τώρα υγείας, νομιμοποιείται να εξαθλιώνει του συνταξιούχους κόβοντας δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων καθώς και επίδομα αδείας, να κάνει το ίδιο με τους δημοσίους υπαλλήλους, να παγώνει τις ετήσιες αυξήσεις όταν ο πληθωρισμός τρέχει με 5%, να ετοιμάζει κοστουμάκι για τον ιδιωτικό τομέα, να αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, να μειώνει τις συντάξεις, να μειώνει τις φαρμακευτικές και νοσηλευτικές παροχές προς τους ασφαλισμένους.
Ο Κύριος Παπακωνσταντίνου, υπουργός οικονομικών, κάνοντας χρήση των δημοκρατικών του δικαιωμάτων, αυξάνει δύο φορές σε λιγότερο από ένα χρόνο τον ΦΠΑ, αρνείται να επιστρέψει τον πιστωτικό ΦΠΑ στις επιχειρήσεις οδηγώντας τες σε αδιέξοδο, ενισχύει τις τράπεζες αφεντικά του με 25 δις Ευρώ, και υπόσχεται στην τρόικα το ξεπούλημα της γΕλληνικής περιουσίας με στόχο να τους παραδώσει 50 δις Ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Κύριος Παπανδρέου, πρωθυπουργός της γΕλλάδας, στηριζόμενος αποκλειστικά στη δική μας ψήφο, καλεί το ΔΝΤ να αναλάβει την διακυβέρνηση της γΕλλάδας, ταξιδεύει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης ( και όχι μόνο ) πληροφορώντας τους λαούς ότι κυβερνάει μία διεφθαρμένη χώρα, απαξιώνει τον λαό του σε όλες τις ομιλίες του, στέλνει τα ΜΑΤ και τους χαφιέδες του ενάντια στις λαϊκές αντιδράσεις.
Όμως εμείς γΕλληνικέ λαέ, άδικα διαμαρτυρόμαστε.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αντιδρούμε σε αυτούς που είναι τόσο ικανοί ώστε τα τελευταία 40 χρόνια με την δική μας ψήφο κυβερνούν την γΕλλάδα.
Άδικα ξεσηκωνόμαστε επειδή αποφάσισαν, εντελώς δημοκρατικά, να πετσοκόψουν τους μισθούς μας για το καλό της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας.
Με τη δική μας συναίνεση στέλνουν τον γΕλληνικό λαό στην δεκαετία του 50, για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν τόκους και δάνεια που ένα πολύ μικρό κομάτι του γΕλληνικού λαού ωφέλησαν.
Αυτοί ξέρουν ότι τα μνημόνια που υπογράφουν είναι για το καλό του γΕλληνικού λαού και ότι το 2013 ή έστω λίγο αργότερα θα έχουν φέρει την γΕλλάδα σε άλλη διάσταση.
Τότε τα μνημόνια θα σταματήσουν και θα αρχίσουν τα μνημόσυνα.
Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ;


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης