Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Απάντηση Βενιζέλου σε Ερντογάν για τον έλεγχο Κρήτης-Βεγγάζης.

"Οι επιλογές που έχουμε κάνει για τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα στις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ είναι τέτοιες που να διασφαλίζουν πλήρως τα εθνικά μας δικαιώματα, την εθνική κυριαρχία, τα κυριαρχικά δικαιώματα και τις αρμοδιότητες που έχουμε με βάση το Διεθνές Δίκαιο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα σε σχέση με την υφαλοκρηπίδα μας, κανένα πρόβλημα σε σχέση με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και κανένα μα κανένα πρόβλημα σε σχέση με τον έλεγχο επί του FIR Αθηνών",δήλωσε ο ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλος απαντώντας ουσιαστικά στις δηλώσεις Ερντογάν για έλεγχο της περιοχής Κρήτης -Βεγγάζης,από το τουρκικό ναυτικό.

Οι δηλώσεις έγιναν μετά από συνάντηση που είχε ο κ.Βενιζέλος με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη,ο οποίος δήλωσε ότι επεσήμανε στον ΥΕΘΑ πως "δεν πρέπει να πέσουν Άραβες από ελληνικά όπλα".

Ο κ.Βενιζέλος επανέλαβε ότι παρά την ανάληψη της διοίκησης από το ΝΑΤΟ, η ελληνική συμμετοχή δεν διαφοροποιείται και θα παραμείνει στο επίπεδο,ενός ιπτάμενου ραντάρ,δύο ελικοπτέρων έρευνας-διάσωσης και μίας φρεγάτας.
Το αλίευσα ΕΔΩ http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=4472
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης