Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τα έσπαγε σε Αθήνα και Κάιρο!


Quantcast
8f3egypt

Σε συνέντευξη που πήρε Έλληνας ανταποκριτής στο Κάιρο, από νεαρό Αιγύπτιο διαδηλωτή, αποκαλύπτεται πως ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα συμμετείχε στις εκτεταμένες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Κάιρο, πριν δύο έτη, πήρε μέρος στα γνωστά «Δεκεμβριανά» γεγονότα των Αθηνών, με τις καταστροφές και τις ζημιές, κατά περιουσιών πολλών επαγγελματιών και πολιτών!

Με την ανωτέρω περιγραφόμενη συνέντευξη, επιβεβαιώνονται απολύτως οι καταγγελίες εκείνες, τότε, που καταμαρτυρούσαν την ύπαρξη και συμμετοχή στα επεισόδια των Αθηνών, που σημάδευσαν κυριολεκτικώς την ζωή χιλιάδων ανθρώπων, μεγάλου αριθμού αλλοδαπών (παρανόμων ή «νομίμων)  «διαδηλωτών» και εξτρεμιστών, που κατέφθασαν ως δυνάμεις κρούσεως και όχι συμπαραστάσεως, για ένα τραγικό περιστατικό!

 Η πλέον χαρακτηριστική και σίγουρα εξόφθαλμη δήλωση του νεαρού Αιγυπτίου, είναι ότι «τα έσπαγα στην Αθήνα και ήταν όνειρό μου, να τα σπάσω και στο Κάιρο»!

Θα πρέπει να τονισθεί, ότι ο συγκεκριμένος, αν και αλλοδαπός και μη ευρωπαίος, καταχρώμενος πρωτίστως της ελληνικής φιλοξενίας, αλλά και των εξόδων των σπουδών του, που κατέβαλλε η ελληνική πολιτεία, ως φοιτητή, προχώρησε, όπως παραδέχτηκε ανέτως, σε καταστροφές και ζημίες περιουσιών συμπολιτών μας.

koukouloforos

Όπως φαίνεται, πολλοί εξ αυτών, γίνονται «θύματα» περιέργων οργανώσεων ή ΜΚΟ, ή άλλων ξένων φορέων,  που «πασχίζουν» για την ταχύτερη αποδόμηση του ελληνικού κράτους, εξυπηρετώντας τα μακροπρόθεσμα σχέδιά τους.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αν επαληθεύονται οι επισημάνσεις εκείνες, που μιλούσαν στα Δεκεμβριανά γεγονότα των Αθηνών, για μεγάλο πλήθος εισαγομένων και περιέργων «διαδηλωτών» και τι έχουν καταδείξει έως σήμερα οι έρευνες των αρμοδίων αρχών και σε ποια συμπεράσματα έχουμε οδηγηθεί; Είναι απορίας άξιο…

elora

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης