Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ "ΜΗ ΒΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

   Έκκληση "μη βίας" απευθύνει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ σε όλους τους Έλληνες, για την προστασία από εμάς τους πολίτες, της Εθνικής μας Βιομηχανίας, του Ελληνικού Τουρισμού, που απογειώνεται ήδη με κατακόρυφη αύξηση των κρατήσεων, λόγω της κρίσης στις μεσογειακές χώρες της Βορείου Αφρικής (Τυνησία, Αίγυπτος)!

   Η ραχοκακαλία της οικονομίας είναι ο Τουρισμός, που φέρνει δισεκατομμύρια στη χώρα, όπως και η Ναυτιλία, σε ώρες που έχουμε απόλυτη ανάγκη τους τουρίστες-καταναλωτές, για να μην έχουμε ανάγκη το συντομότερο το Μνημόνιο και την Χούντα της Τρόικας με τις μαριονέτες της!

   Αυτή τη στιγμή, χιλιάδες απολυμένοι, χιλιάδες οικογένειες που δυσκολεύονται ακόμη και το νερό και το φως να πληρώσουν, που βρίσκονται σε απελπισία, περιμένουν να ανοίξει η τουριστική περίοδος προκειμένου να βρουν εργασία, για να μπορέσουν αν ζήσουν τα παιδιά τους!
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΡΓΗ! ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ! ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ!
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ΑΣ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!
 Η "ΜΗ ΒΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ, ΕΝΩΝΕΙ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ! Θυμηθείτε το! Γίνετε προστάτες του Τουρισμού μας! Του πιο όμορφου προσώπου της Ελλάδας!
  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΡΙΞΟΥΜΕ!
  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ! ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ!

  Ας μη συγχέουμε μια Κυβέρνηση-Τυραννία, με την Ελλάδα και το κράτος μας! Εμείς, εσείς είστε το Κράτος! Κρατήστε την Ελλάδα ψηλά! ΝΑ ΜΗ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!

  Υποσχεθείτε το στον εαυτό σας! Και όλα τα άλλά μπορούν να γίνουν!
  Η Κυβέρνηση πρέπει να πέσει, τώρα, άμεσα, πριν καταστρέψει ολοκληρωτικά τη χώρα! Αλλά προς Θεού, μην την καταστρέψουμε εμείς τη χώρα μιαν ώρα αρχύτερα!
  Την ώρα της οργής, σταθείτε στο ύψος σας! Αναλάβετε πρωτοβουλίες υπεράσπισης της εικόνας και τελικά της ίδιας της οικονομίας της Χώρας!
   Γιατί και αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον κερδίσουμε! Και τότε θα είμαστε και πάλι εκείνος ο λαός που θα θαυμάζει όλη η Δύση, καταφέρνοντάς και την Τυραννία να ανατρέψουμε και να μην πατήσουμε τα λουλούδια...
   Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  Σ.Σ. Βάλτε στις σελίδες και τα μπλογκ σας το σήμα "ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΟΧΙ ΒΙΑ"  www.noiazomai.net/oxiviasima.jpg
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης